SZE Hallgatói kártya

Az Egyetemmel hallgatói jogviszonyban álló diákok fényképes SZE Hallgatói kártyát igényelhetnek, mely manuális és elektronikus azonosításra egyaránt alkalmas.

A Hallgatói kártya igénylése nem kötelező, azonban azok számára akik igénylik, egyre bővülő szolgáltatási és kedvezményrendszer válik elérhetővé. Tervben szerepel pl.: hallgatói kedvezményrendszer kialakítása, étel-, ital automaták használata, rendezvényekre kedvezményes jegyvásárlási lehetőség és még számos egyetemen belüli és kívüli szolgáltatás bevonása.

Első hallhatói kártya - személyes ügyintézési lehetőségek:

A szorgalmi és vizsgaidőszakban a következő helyszineken van lehetőség a hallgatói kártya regisztrálására, illetve egyéb kártyaügyintézésre:

A Hallgatói kártyával igénybe vehető szolgáltatások:
  1. Térítésmentesen beiratkozhat az Egyetemi Könyvtárba, onnan a könyvtári szabályok betartásával kölcsönözhet és használhatja a könyvtári terminálokat, a kártyához rendelt beiratkozási időtartamon belül.  Az Egyetemi Könyvtár biztonsági beléptető redszerrelt felszerelt, ezért a könyvtárba történő belépéshez szükséges van a Hallgatói kártyára.
  2. Kedvezményes árú szkennelésre, másolásra használhatja az Egyetemi Könyvtár automata sokszorosító gépeit, ha előzetesen kártyáját a szükséges összeggel feltöltötte. További információk a könyvtár weboldalán találhatók
  3. Beléphet az egyetem épületein belüli beléptető rendszer által kezelt helyiségekbe , ha előzetesen az adott helyiséget felügyelő szervezeti egység vezetőjétől belépési jogosultságot kért és kapott.
  4. A levelezős hallgatók a P1 és P2 zárt parkolókba díjmentesen parkolhatnak az alábbi időszakokban:

--> szorgalmi időszakban péntek 12-től vasárnap 24 óráig,
--> vizsgaidőszakban csütörtök reggel 7-től vasárnap 24 óráig<
(A kártya RFID chip-et tartalmaz, a parkolóoszlopon csak érinteni kell az olvasóhoz a kártyát.)

Elérhetőségek

Elektronikus ügyfélszolgálat:

kartya@sze.hu

Telefon: +36 (96) 503-440 (A nyári tanítási szünetben a telefonos ügyfélszolgálat szünetel!)

 

Személyes ügyfélszolgálat:

Alumni, Karrier és Informácós Központ (A nyári tanítási szünetben a telefonos ügyfélszolgálat szünetel!)

9026 Győr, Egyetem tér 1. (Új Tudástér 106)

Könyvtári látogatóknak

Kollégiumi Vendégeknek