Óraadó oktatóknak, nyugdíjas oktatóknak, vendégeknek

Az Egyetem nyugdíjba vonult közalkalmazottja, óraadó oktatója, valamint megbízási szerződéssel projektmunkát végző személy számára névre szóló, fényképpel ellátott SZE Vendégkártya kérhető. Rendkívüli esetben, az Egyetem kiemelt fontosságú (VIP) vendégei számára névre szóló, de fénykép nélküli elektronikus kártya is igényelhető.
A Vendégkártya 800 Ft elkészítési díja az igénylő tanszéket terheli.

Kártyaigénylés menete:
  • Az ügyintézés a megbízó szervezeti egység titkárságán történik. A vendég kolléga számára a SZE Vendégkártyát a szervezeti egység vezetője igényli a Vendégkártya igénylő lap kitöltésével. Az igénylő lapot a Főigazgatói titkárságra kérjük eljuttatni.
  • A VIP (fénykép nélküli) vendégkártya, az igénylés elbírálása után 1 héten belül kerül legyártásra. A fényképes vendégkártya ügyintézése hasonló képpen működik, azonban a kártyán szereplő fényképet el kell küldeni a kartya@sze.hu e-mail címre.
  • A kártya legyártása után e-mail üzenetet küldünk, valamint a kártya a szervezeti egység titkárságára kerül kiküldésre.
  • A Vendégkártyát a megbízási jogviszony megszűnésekor a szervezeti egység titkárságán le kell adni.
Igénybe vehető szolgáltatások SZE Vendégkártyával:
  • Gépkocsi parkolás az egyetemi P1 és P2 parkolókban

>> A nyugdíjba vonult közalkalmazott - amennyiben a továbbiakban is rendszeresen részt vesz a korábbi szervezeti egységének oktatással kapcsolatos tevékenységében - gépkocsi parkolásra használhatja az egyetem P1 és P2 parkolóit. 
>> Az óraadó oktató és a projekt munkára határozott időre megbízással foglalkoztatott személy gépkocsi parkolásra használhatja az egyetemi P1 és P2 parkolókat abban az időszakban, amíg jogviszonya az Egyetemmel fenn áll.
>> A nem fényképes VIP vendég legfeljebb a kártya kiadásának évét követő év december 31-ig gépkocsi parkolásra használhatja az Egyetemi P1 és P2, különleges esetben, térítésmentesen a P4 parkolót.

  • A szokásos térítési díj megfizetése esetén beiratkozhat az Egyetemi Könyvtárba, onnan a könyvtári szabályok betartásával kölcsönözhet és használhatja a könyvtári terminálokat, a kártyához rendelt beiratkozási időtartamon belül.
  • Használhatja az Egyetemi Könyvtár automata sokszorosító gépeit, ha előzetesen kártyáját a szükséges összeggel feltöltötte.
  • A beléptető rendszer által kezelt helyiségekbe történő belépés. (Amennyiben előzetesen az adott helyiséget felügyelő szervezeti egység vezetőjétől belépési jogosultságot kért és kapott)

Elérhetőségek

Elektronikus ügyfélszolgálat:

kartya@sze.hu

Telefon: +36 (96) 503-440 (A nyári tanítási szünetben a telefonos ügyfélszolgálat szünetel!)

 

Személyes ügyfélszolgálat:

Alumni, Karrier és Informácós Központ (A nyári tanítási szünetben a telefonos ügyfélszolgálat szünetel!)

9026 Győr, Egyetem tér 1. (Új Tudástér 106)

Könyvtári látogatóknak

Kollégiumi Vendégeknek