SZE Alkalmazotti kártya

Az Egyetemmel közalkalmazotti jogviszonyban állók névre szóló, fényképpel ellátott SZE Alkalmazotti kártyát kapnak térítésmentesen.

Kártyaigénylés menete:
  • Regisztráció: Az újbelépő munkatársak az informatika.sze.hu/eik-regisztracio oldalon található "Felhasználói regisztráció" űrlap kitöltésével igényelhetik az alkalmazotti kártyát. Az ürlapkitöltéshez bejelentkezés szükséges, melyhez kérje a szervezeti egysége titkárságának segítségét.
  • Visszajelző üzenet: Az űrlap feldolgozása után e-mail értesítést küldünk az egyetemi e-mail címre a további teendőkről.
  • Kártyakészítés: A SZE Alkalmazotti kártya fényképes okmány, ezért az ügyintézés személyesen, pár perces regisztrálás és kártyanyomtatás során történik. A személyi igazolvány felmutatása, valamint a munkaügyi törzsszám megadása szükséges! Személyes ügyintézés az AKIK ügyfélszolgálati pultnál (UT 106.).
Igénybe vehető szolgáltatások SZE Alkalmazotti kártyával:
  • Térítésmentes gépkocsi parkolás az egyetemi P1 és P2 parkolókban. A vezetői beosztással rendelkezők kollégák a P4 parkolókban is parkolhatnak a vezetői parkoló használatához kapcsolódó díj (1.000 Ft/hó) megfizetése után.
  • Térítésmentesen beiratkozás az Egyetemi Könyvtárba, onnan a könyvtári szabályok betartásával kölcsönözhet és használhatja a könyvtári terminálokat, a kártyához rendelt beiratkozási időtartamon belül.
  • A beléptető rendszer által kezelt helyiségekbe történő belépés, amennyiben előzetesen az adott helyiséget felügyelő szervezeti egység vezetőjétől belépési jogosultságot kért és kapott
  • Automata sokszorosító gépek használata az Egyetemi Könyvtárban, ha előzetesen kártyáját a szükséges összeggel feltöltötte.

Elérhetőségek

Elektronikus ügyfélszolgálat:

kartya@sze.hu

Telefon: +36 (96) 503-440 

 

Személyes ügyfélszolgálat:

Alumni, Karrier és Informácós Központ 

9026 Győr, Egyetem tér 1. (Új Tudástér 106)

Parkolás esetén:

parkolas@sze.hu