Egyetemi vendég kártya igénylésének változása

Az Egyetem nyugdíjba vonult közalkalmazottja, óraadó oktatója, valamint megbízási szerződéssel projektmunkát végző személy számára névre szóló, fényképpel ellátott SZE Vendégkártya kérhető. Rendkívüli esetben, az Egyetem kiemelt fontosságú vendégei számára névre szóló, de fénykép nélküli elektronikus kártya is igényelhető.

A Vendégkártya 800 Ft elkészítési díja az igénylő tanszéket, szervezeti egységet terheli.

Kártya igénylésének menete:

  • A kártya igénylése előtt szükséges az egyetemi Felhasználói regisztrációt kitölteni, ennek hiányában a vendég kártyát nem tudjuk kiállítani. Az űrlap az alábbi oldalon érhető el alkalmazotti bejelentkezés után: http://informatika.sze.hu/eik-regisztracio
  • Az ügyintézés a megbízó szervezeti egység titkárságán történik. A vendég kolléga számára a SZE Vendégkártyát a szervezeti egység vezetője igényli a Vendégkártya igénylő lap kitöltésével. Az igénylő lapot az Oktatásszervezési és Tanárképzési Főigazgatóságra kérjük eljuttatni.
  • Az igénylés elbírálása után a kártya 1 héten belül kerül legyártásra.
  • Amennyiben fényképes vendég kártya került igénylésre, abban az esetben akkor készül el a kártya, ha a kartya@sze.hu e-mail címre a fénykép elküldésre kerül.
  • A kártya legyártása után e-mail üzenetet küldünk, valamint a kártya a szervezeti egység titkárságára kerül kiküldésre.
  • A vendég kártyát a megbízási jogviszony megszűnésekor a szervezeti egység titkárságán le kell adni.

Elérhetőségek

Elektronikus ügyfélszolgálat:

kartya@sze.hu

Telefon: +36 (96) 503-440 

 

Személyes ügyfélszolgálat:

Alumni, Karrier és Informácós Központ 

9026 Győr, Egyetem tér 1. (Új Tudástér 106)

Parkolás esetén:

parkolas@sze.hu