Egyetemi vendég kártya igénylésének változása

Az Egyetem nyugdíjba vonult közalkalmazottja, óraadó oktatója, valamint megbízási szerződéssel projektmunkát végző személy számára névre szóló, fényképpel ellátott SZE Vendégkártya kérhető. Rendkívüli esetben, az Egyetem kiemelt fontosságú vendégei számára névre szóló, de fénykép nélküli elektronikus kártya is igényelhető.

A Vendég kártya 800 Ft elkészítési díja az igénylő tanszéket, szervezeti egységet terheli.

Kártyaigénylés menete:

  • A kártya igénylése előtt szükséges az egyetemi Felhasználói regisztrációt kitölteni, ennek hiányában a vendég kártyát nem tudjuk kiállítani. Az űrlap az alábbi oldalon érhető el alkalmazotti bejelentkezés utánhttp://informatika.sze.hu/eik-regisztracio
  • Az ügyintézés a megbízó szervezeti egység titkárságán történik. A vendég kolléga számára a SZE Vendégkártyát a szervezeti egység vezetője igényli a Vendégkártya igénylő űrlap kitöltésével (BEJELENTKEZÉS UTÁN ELÉRHETŐ). Az űrlap kitöltése után a letöltött és kinyomtaTott igénylő lapot az Oktatásszervezési és Tanárképzési Főigazgatóságra kérjük eljuttatni akár személyesen, akár belső postával.
  • Az igénylés elbírálása után a kártya 1 héten belül kerül legyártásra.
  • Amennyiben fényképes vendég kártya került igénylésre, abban az esetben akkor készül el a kártya, ha az űrlap kitöltése során a megfelelő igazolványkép típusú fénykép feltöltésre kerül.
  • A kártya legyártása után e-mail üzenetet küldünk, valamint a kártya a szervezeti egység titkárságára kerül kiküldésre.
  • A vendég kártyát a megbízási jogviszony megszűnésekor a szervezeti egység titkárságán le kell adni.


Elérhetőségek

Elektronikus ügyfélszolgálat:

kartya@sze.hu

Telefon: +36 (96) 503-440 

 

Személyes ügyfélszolgálat:

Alumni, Karrier és Informácós Központ 

9026 Győr, Egyetem tér 1. (Új Tudástér 106)

Parkolás esetén:

parkolas@sze.hu