Kollégiumi vendégkártya

Minden kollégista felvehet 2 személyt a vendéglistájára a hallgato.sth.sze.hu oldalon a "vendégkártya" menüpontban. Ehhez elengedhetetlen, hogy a vendég rendelkezzen Kollégiumi vendégkártyával (vagy bármilyen más egyetemi kártyával (Hallgatói, Oktatói, Öregdiák, Vendég kártya)), melyet az alábbi űrlap kitöltésével tud megigényelni

A név és személyes adatok megadása után egy igazolványkép minőségű fényképet kell csatolni. A képnél az alábbi formai és tartalmi követelményeket kérjük betartani:

  • jpg kiterjesztésű képet szükséges feltölteni, a kép neve legyen a neptunkód,
  • lehetőleg 900x1080 felbontás, nagyobb lehet, kisebb nem,
  • igazolványkép minőségű, előre néző, fehér, homogén háttér előtt készített, színes képet kérünk megadni.

Kártya átvétel

A kártyát 1 héten belül elkészítjük, melyről a kártyarendszer automatikus e-mail értesítőt küld. Kártyaátvétel az e-mail értesítést  követően a

Kártyadíj

A kártya egyszeri készítési díja 1600 Ft, melyet a Hallgatói Információs és Szolgáltató Központba -AKIK tér ügyfélszolgálaton  vagy az Egyetemi Könyvtárban lehet befizetni. A kártyával a könyvtár látogatása 1 évig díjmentes.

Kártya használat

Kollégiumi vendégkártyával rendelkező személyek minden nap 06:00-tól 22:30-ig tudnak a beléptető rendszeren a saját kártyájukkal közlekedni. Ez a lehetőség nem engedi meg a kollégiumban való bentalvást, a 22:30 után bent tartózkodók kártyája automatikusan letiltásra kerül. A letiltott kártyával a közlekedés nem lehetséges, az újraaktiválási díj 2000 Ft. 
A vendégkártya használatához ujjlenyomat szükséges, amelyet a kollégium portáján, a NetClub által megadott időpontban köteles a vendég intézni, miután a kollégista felvette vendégnek.

Elérhetőségek

Elektronikus ügyfélszolgálat:

kartya@sze.hu

Telefon: +36 (96) 503-440 

 

Személyes ügyfélszolgálat:

Alumni, Karrier és Informácós Központ 

9026 Győr, Egyetem tér 1. (Új Tudástér 106)

Parkolás esetén:

parkolas@sze.hu