Nyugdíjas alkalmazottak

SZE Vendégkártya nyugdíjas alkalmazottak számára

Az egyetem nyugdíjas közalkalmazottai a SZE Alkalmazotti kártya leadása után SZE Vendégkártyát igényelhetnek. A vendégkártyának lejárati ideje nincs, alapszolgáltatásként kedvezményes könyvtárhasználatra jogosít.

Kártyaigénylés menete:
  • Az ügyintézés a korábbi szervezeti egység/tanszék titkárságán történik. A nyugdíjas kolléga számára a SZE Vendégkártyát a szervezeti egység vezetője igényli a Vendégkártya igénylő lap kitöltésével. Az igénylő lapot a Főtitkári titkárságra kérjük eljuttatni!
  • A kártya legyártása után e-mail üzenetet küldünk, valamint a kártya a szervezeti egység titkárságára kerül kiküldésre.
Igénybe vehető szolgáltatások:
  • A nyugdíjba vonult közalkalmazott - amennyiben a továbbiakban is rendszeresen részt vesz a korábbi szervezeti egységének oktatással kapcsolatos tevékenységében - gépkocsi parkolásra használhatja az egyetem P1 és P2 parkolóit.
  • A kedvezményes térítési díj megfizetése esetén beiratkozhat az Egyetemi Könyvtárba, onnan a könyvtári szabályok betartásával kölcsönözhet és használhatja a könyvtári terminálokat, a kártyához rendelt beiratkozási időtartamon belül.

Elérhetőségek

Elektronikus ügyfélszolgálat:

kartya@sze.hu

Telefon: +36 (96) 503-440 

 

Személyes ügyfélszolgálat:

Alumni, Karrier és Informácós Központ 

9026 Győr, Egyetem tér 1. (Új Tudástér 106)

Parkolás esetén:

parkolas@sze.hu