Óraadó oktatóknak, nyugdíjas oktatóknak, vendégeknek

Az Egyetem nyugdíjba vonult közalkalmazottja, óraadó oktatója, valamint megbízási szerződéssel projektmunkát végző személy számára névre szóló, fényképpel ellátott SZE Vendégkártya kérhető. Rendkívüli esetben, az Egyetem kiemelt fontosságú vendégei számára névre szóló, de fénykép nélküli elektronikus kártya is igényelhető.


A Vendégkártya 800 Ft elkészítési díja az igénylő tanszéket terheli.


Kártyaigénylés menete:
 • A kártya igénylése előtt szükséges az egyetemi Felhasználói regisztrációt kitölteni, ennek hiányában a vendég kártyát nem tudjuk kiállítani. Az űrlap az alábbi oldalon érhető el alkalmazotti bejelentkezés után: http://informatika.sze.hu/eik-regisztracio
 • Az ügyintézés a megbízó szervezeti egység titkárságán történik. A vendég kolléga számára a SZE Vendégkártyát a szervezeti egység vezetője igényli a Vendégkártya igénylő űrlap kitöltésével (BEJELENTKEZÉS UTÁN ELÉRHETŐ). Az űrlap kitöltése után a letöltött és kinyomtaTott igénylő lapot az Oktatásszervezési és Tanárképzési Főigazgatóságra kérjük eljuttatni akár személyesen, akár belső postával.
 • Az igénylés elbírálása után a kártya 1 héten belül kerül legyártásra.
 • Amennyiben fényképes vendég kártya került igénylésre, abban az esetben akkor készül el a kártya, ha az űrlap kitöltése során a megfelelő igazolványkép típusú fénykép feltöltésre kerül.
 • A kártya legyártása után e-mail üzenetet küldünk, valamint a kártya a szervezeti egység titkárságára kerül kiküldésre.
 • A vendég kártyát a megbízási jogviszony megszűnésekor a szervezeti egység titkárságán le kell adni.
Igénybe vehető szolgáltatások SZE Vendégkártyával:
Gépkocsi parkolás az egyetemi P1 és P2 parkolókban:
 • A nyugdíjba vonult közalkalmazott - amennyiben a továbbiakban is rendszeresen részt vesz a korábbi szervezeti egységének oktatással kapcsolatos tevékenységében - gépkocsi parkolásra használhatja az egyetem P1 és P2 parkolóit.  
 • Az óraadó oktató és a projekt munkára határozott időre megbízással foglalkoztatott személy gépkocsi parkolásra használhatja az egyetemi P1 és P2 parkolókat abban az időszakban, amíg jogviszonya az Egyetemmel fenn áll.
 • A nem fényképes VIP vendég legfeljebb a kártya kiadásának évét követő év december 31-ig gépkocsi parkolásra használhatja az Egyetemi P1 és P2, különleges esetben, térítésmentesen a P4 parkolót.
 • A szokásos térítési díj megfizetése esetén beiratkozhat az Egyetemi Könyvtárba, onnan a könyvtári szabályok betartásával kölcsönözhet és használhatja a könyvtári terminálokat, a kártyához rendelt beiratkozási időtartamon belül.
 • Használhatja az Egyetemi Könyvtár automata sokszorosító gépeit, ha előzetesen kártyáját a szükséges összeggel feltöltötte.
 • A beléptető rendszer által kezelt helyiségekbe történő belépés. (Amennyiben előzetesen az adott helyiséget felügyelő szervezeti egység vezetőjétől belépési jogosultságot kért és kapott)

Elérhetőségek

Elektronikus ügyfélszolgálat:

kartya@sze.hu

Telefon: +36 (96) 503-440 

 

Személyes ügyfélszolgálat:

Alumni, Karrier és Informácós Központ 

9026 Győr, Egyetem tér 1. (Új Tudástér 106)

Parkolás esetén:

parkolas@sze.hu